Τάσεις της μόδας που αξίζει να αποφύγετε...

Δεν σημαίνει ότι κάθε μόδα και κάθε τάση που βγαίνει για τα μαλλιά, πρέπει να την ακολουθείτε 
. Παρακάτω σας δίνουμε μερικά, όχι τόσο επιτυχημένα, παραδείγματα που καλό θα ήταν να αποφύγετε.

Μπούκλες σε στυλ του ’80

Τάσεις της μόδας που αξίζει να αποφύγετε
Οι μπούκλες και γενικά ένας κυματισμός στα μαλλιά είναι ένα από τα πιο ωραία στυλ που μπορείτε να κάνετε. Η μόνη περίπτωση που δεν δείχνει τόσο ωραίο ένα τέτοιο μαλλί, είναι όταν προσομοιάζει μια περμανάντ του ’80. Πολύ έντονο κρεπάρισμα στις ρίζες και όχι έντονες μπούκλες, οδηγούν σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Οπότε βεβαιωθείτε ότι οι μπούκλες σας είναι έντονες και αποφύγετε το συγκεκριμένο κατάλοιπο της κατά τα άλλα συμπαθής δεκαετίας.

Τυλιγμένη φράντζα

Τάσεις της μόδας που αξίζει να αποφύγετε
Ένα ρετρό look είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Έτσι και αλλιώς αυτά τα χτενίσματα έχουν μείνει κλασικά για κάποιο λόγο. Αλλά ένα ρετρό στυλ που θα θέλαμε να μείνει στο παρελθόν είναι αυτό με την τυλιχτή φράντζα. Όχι μόνο δεν χαρίζει τίποτα στο πρόσωπο αλλά και στο υπόλοιπο χτένισμα, αλλά δείχνει και σαν περίεργο καπέλο που έχει κάτσει στραβά στο μέτωπο σας. Με αυτό το κούρεμα θα τραβήξετε τα βλέμματα, αλλά για τον λάθος λόγο.

Ανακατεμένο φιλάρισμα

Τάσεις της μόδας που αξίζει να αποφύγετε
Το φιλάρισμα είναι κάτι που, όπως όλες ξέρετε, μπορεί να ζωντανέψει τα μαλλιά, ειδικά αν αυτά είναι λεπτά. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να γίνει με το φιλάρισμα είναι να δημιουργηθεί ένα ροκ κούρεμα της δεκαετίας του ’70, που έπρεπε να μείνει πίσω στη δεκαετία του ’70! Αυτό το ”φουσκωτό” κούρεμα μπορεί απλά να τονίσει το look σας με άσχημο τρόπο.

Ατημέλητοι κότσοι

Τάσεις της μόδας που αξίζει να αποφύγετε
Ενώ οι ακατάστατοι κότσοι είναι πολύ της μόδας φέτος, αυτό το είδος του ατημέλητου κότσου καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Ενώ ο ακατάστατος κότσος είναι ρομαντικός και ”απαλός”, και κολακεύει το πρόσωπο σας, μην το παρακάνετε με υπερβολές όσον αφορά τα μαλλιά που πετάνε και δίνουν το ακατάστατο look. Δημιουργείστε ένα όμορφο στυλ με έναν κλασικό chic κότσο μαζεμένο ψηλά, και όχι με έναν που μοιάζει έτοιμος να διαλυθεί!


trixa.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου